تمامی مطالب مطابق قوانین جمهوری اسلامی ایران میباشد.درصورت مغایرت از گزارش پست استفاده کنید.

جستجو

کانال خرید و فروش پرنده

غذاهای سنتی

     

    - سپس کشک را
    -معمولا این غذا را
    تا به غلظت مناسب برسد.

     

    - سپس نمک با نان سنگک ترید نموده تا طلایی شود.ir" target="_blank"> و به مواد سرخ شده اضافه نمایید 

    .ir" target="_blank"> و نوش جان می کنند.ir" target="_blank"> و در کاسه سرو کنید.ir" target="_blank"> و هم بزنید و فلفل و کمی زردچوبه به آن اضافه کنیدو بسیار کم تفت دهید. کله جوش 

    مواد لازم :کشک (نیم کیلو) نعنا خشک ساییده شده (دوقاشق غذاخوری) پیاز خرد شده (یک عدد یزرگ) گردو خرد شده (صد گرم) روغن برای سرخ کردن -نمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم

    طرز تهیه:


    - ابتدا پیاز را در مقداری روغن تفت دهید با حدود یک لیوان آب رقیق کنید تا جوش بیایدو یکی دو قل بزند و گردو را اضافه کنید
    این مطلب تا کنون بار بازدید شده است.
    ارسال شده در تاریخ شنبه 16 آبان 1394 [ گزارش پست ]

    منبع
    برچسب ها :

    ,

آمار امروز سه شنبه 1 اسفند 1396

  • تعداد وبلاگ :55645
  • تعداد مطالب :235458
  • بازدید امروز :354757
  • بازدید داخلی :66996
  • کاربران حاضر :106
  • رباتهای جستجوگر:188
  • همه حاضرین :294

تگ های برتر امروز

تگ های برتر